Over ons

BDL Machines B.V. is importeur en leverancier van bosbouwmachines. De machines komen uit Finland, Zweden, België en Frankrijk en worden verkocht in de Benelux. BDL machines B.V. is een degelijke, onafhankelijke onderneming, die zorgt voor zekerheid en betrouwbaarheid.

Sinds 1997 is BDL Machines B.V., voorheen Bij de Leij Machines, actief als groothandel in bosbouwmachines met een goede service en onderdelen voorziening. Ook denken wij graag met de klant mee om bepaalde problemen op te lossen.

BDL Machines B.V. heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de levering van machines voor de professionele verwerking van haardhout. Voor de particulier hebben wij een uitgebreid programma machines voor de haardhout verwerking. Ook ons uitgebreide programma houtklemmen en hydraulische rotators wordt door vele afnemers gewaardeerd.

Wij zijn importeur van de volgende gerenommeerde kwaliteit machines:

  • Hakki Pilke haardhout zaagkloofmachines
  • AMR horizontale en verticale kloofmachines
  • JBM stobbenfrezen, zaagmachines, kloofmachines
  • Intermercato hydraulische houtklemmen en rotators
  • BDL Pilous houtzaagerij machines
  • Trejon Multiforest bosbouwkranen en uitrijwagens

Voorraad, service en onderdelen:
De machines worden door ons of door een van onze dealers verkocht en afgeleverd met de bekende service en nazorg.
Door een kostenbeheersing en de juiste inkoopmentaliteit proberen wij de verkoopprijs zo scherp mogelijk te houden.
U kunt ons tegen komen op de vakbeurzen in Nederland en België. Wij adverteren regelmatig in diverse vakbladen en wij zijn trots op de gratis mond-tot-mond reclame.
Wij streven ernaar om al onze machines zonder levertijd en uit voorraad te leveren.
De onderdelenvoorziening, service en onderhoud van onze machines is bij ons in goede handen en wij proberen altijd om de bestelde onderdelen dezelfde dag naar u te verzenden.