We zijn open en nemen maatregelen voor jouw en onze veiligheid

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/www/bdlm.nl/www/wp-content/themes/envision/includes/modules/module.blog/class/class.blog.php on line 336 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/www/bdlm.nl/www/wp-content/themes/envision/includes/modules/module.blog/class/class.blog.php on line 337

We zijn open en nemen maatregelen voor jouw en onze veiligheid

Op afspraak is showroom/magazijn te bezoeken Singel 14 Grou

Geachte Relatie,

In deze onzekere tijden willen wij u, als onze gewaardeerde relatie, graag op de hoogte houden hoe BDL Machines omgaat met de huidige situatie.

Onze gedachte gaat uit naar iedereen die getroffen is door de pandemie Covid-19. Onze bewondering spreken wij uit voor iedereen die in de zorg en andere instanties bezig is om deze crisis het hoofd te bieden. Zij zijn op dit moment de echte helden!

Ook wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM en beperken het menselijke contact zoveel mogelijk. Ons team staat zoals altijd voor uw klaar en wij zijn gewoon bereikbaar.  

BDL Machines beschikt over voorraad, waardoor wij de meeste producten direct kunnen leveren. Mocht het toch voorkomen, dat door de omstandigheden leveringen en transporten vertraagd worden, vragen wij hiervoor uw begrip.

We hopen u daarmee zoveel mogelijk tot dienst te kunnen zijn. En uiteraard houden we u op de hoogte van eventuele veranderingen.

Met vriendelijke groeten

BDL Machines BV
Willem bij de Leij
Simon bij de Leij

Afspraak maken? Contact of mail naar info@bdlm.nl

/ Nieuws

Share the Post

Comments

Comments are closed.